In de fotografiestudio van Jaweed in de stad Gent, België, helpen we je graag bij het gemakkelijk doorlopen van het proces van het maken van pasfoto’s en zakelijke foto’s.

Het verkrijgen van een pasfoto kan onverwacht ingewikkeld zijn, omdat er specifieke richtlijnen zijn voor dit soort foto’s die voor velen mogelijk onbekend zijn. Deze regels, die zijn vastgesteld om de veiligheid en standaardisatie van foto’s op internationaal niveau te waarborgen, omvatten gedetailleerde specificaties over kleding, gezichtshouding en belichting.

Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij het maken van pasfoto’s, is het dragen van ongeschikte kleding. Bijvoorbeeld, het dragen van een capuchon of andere kleding die een deel van het hoofd of de nek bedekt, is verboden. Dit verbod is ingesteld omdat alle delen van het gezicht en de bovenkant van het hoofd duidelijk zichtbaar moeten zijn om een nauwkeurige overeenkomst met biometrische identificatie mogelijk te maken.

In de Jaweed foto studio zorgen we ervoor dat we deze regels nauwgezet volgen en gebruik maken van professionele apparatuur om een pasfoto te maken die volledig voldoet aan de vereiste normen. Vertrouw op ons voor een foto die perfect aan jouw behoeften voldoet.